home

ZWANGER-FOTOGRAAF.NL

home zwanger-fotograaf.nl, zwangerschapsfotografie

DE FOTOGRAAF

Fotografe Bionda Heeringa is verloskundige geweest van 1999 en tot 2014 en bedacht in 2004 dat ze zich ook eens op een andere manier met zwangeren wilde bezighouden.

Fotograferen was al jarenlang een passie als hobby. Zij volgde diverse cursussen en workshops voor professionele fotografen en richtte een eigen studio in.

“Zelf kan ik echt kippenvel krijgen van een mooie foto. Ik heb zó veel plezier in mijn werk. Ik vind het leuk om mijn creativiteit en mijn kennis en kunde te combineren.


Zodra iemand mijn studio binnenstapt krijg ik meteen allemaal ideeën hoe ik iemand het mooist kan fotograferen. Sommige dingen komen dan ook spontaan op - zoals het astronautje op de ‘maan’ met de muisjesvlag - en ik ben ook altijd in voor ideeën en voorstellen van mijn cliënten.


Ik kan goed mensen op hun gemak stellen, ze helpen ontspannen om zo mooi op de foto te komen!


Verder ben ik gek op kinderen en ik vind een zwangerschaps-shoot altijd nóg leuker als er een kindje meekomt dat straks grote broer of zus gaat worden.”InformatieZwangerschaps-fotograaf

Bionda Heeringa


Studio in Delft

Jacoba van Beierenlaan 197

2613 JG Delft


015-2121381

06-24617151


bionda@onszelf.nl


Klik hier voor route

Copyright 2004 - 2017 © Bionda Heeringa. Alle rechten voorbehouden. zwangerschaps-fotograaf.nl zwanger-fotograaf zwangerschapsfotografie.

Leuke, spontane fotografe met heel veel ervaring die je gegarandeerd op je gemak stelt. Is 15 jaar verlos-kundige geweest en al 10 jaar fotograaf.

De shoots zijn relaxed en gezellig.


Ruime studio in Delft en gratis en voor de deur parkeren.


Oudere kinderen (aanstaande broers of zusjes) van alle leeftijden zijn van harte welkom bij de shoot.