home

ZWANGER-FOTOGRAAF.NL

home

FOTOSESSIE

Ik adviseer, jij bepaalt


Van mij mag je helemaal zelf weten hoeveel je wilt blootgeven.  Ik kan je goed op je gemak stellen en jij geeft zelf de grenzen aan. Ik heb wel suggesties en ideeën voor je. In de studio hebben we direct voorafgaand aan de shoot altijd eerst een gesprek waarin je je wensen en ideeën kunt aangeven. Je mag ook helemaal ‘blanco’ komen, ik heb altijd genoeg ideeën!


Discreet


Je hebt op deze website wat voorbeelden gezien: deze zijn allemaal met toestemming geplaatst.

Je krijgt ook een door mij getekende verklaring mee waarin staat dat ik jouw foto’s nergens openbaar zal maken en aan niemand anders zal tonen, tenzij je daar nadrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. In principe zijn jouw foto’s dus voor jou alleen.


Alle tijd


Ik zorg dat het aangenaam en comfortabel is in de studio en dat ik alle tijd en aandacht voor je heb. Er is een aparte ruimte waar je je kunt omkleden en waar je je eventueel kunt opmaken.
InformatieZwangerschaps-fotograaf

Bionda Heeringa


Studio in Delft

Jacoba van Beierenlaan 197

2613 JG Delft


015-2121381

06-24617151


bionda@onszelf.nl


Klik hier voor route

Copyright 2004 - 2017 © Bionda Heeringa. Alle rechten voorbehouden. zwangerschaps-fotograaf.nl zwanger-fotograaf zwangerschapsfotografie.

Leuke, spontane fotografe met heel veel ervaring die je gegarandeerd op je gemak stelt. Is 15 jaar verlos-kundige geweest en al 10 jaar fotograaf.

De shoots zijn relaxed en gezellig.


Ruime studio in Delft en gratis en voor de deur parkeren.


Oudere kinderen (aanstaande broers of zusjes) van alle leeftijden zijn van harte welkom bij de shoot.